Dutch club middag

Dutch Club middag tiny orange

De Dutch Club organiseert bijeenkomsten speciaal voor internationale kinderen (basisschoolleeftijd) die in Nederland wonen. Op vrijdagmiddag komen we bijeen bij de Dutch Club met twee doelen: meer grip op de Nederlandse taal krijgen en een leuke leerzame middag hebben.

Ons motto is leren door te doen en te spelen. Spelenderwijs leren maakt de taal levendig en vergroot het zelfvertrouwen in het Nederlands spreken. Elk kind kan zichzelf zijn binnen de kleinschalige, veilige en gezellige omgeving van de Dutch Club. Wekelijks staat een thema centraal dat aansluit bij de belevingswereld van de kinderen waarover ze nieuwe woorden leren, activiteiten en spelletjes doen. Tijdens het oefenen met spreken staat de juiste uitspraak en zinsvolgorde centraal.

Een goede manier om Nederlands te oefenen is het kind mogelijkheden geven om met Nederlandse begeleiders te spreken. Ook kinderen die nog niet vloeiend Nederlands spreken zijn welkom bij de Dutch Club. Iedereen komt om te leren. Bij de Dutch Club hebben we allerlei materiaal en methodes om het leerproces te versnellen en om het leuk te maken om Nederlands te leren. De kinderen zullen niet eens merken dat ze aan het leren zijn. Bovendien ontmoeten ze vriendjes die ook gemotiveerd zijn om Nederlands te leren.

Reactiemogelijkheid is gesloten